Att ha en färdig goodiebag/giftbox med profilkläder till era kunder är ett utmärkt sätt att alltid ha en snabb lösning med en riktigt bra gåva till era viktiga kunder. En sådan här goodiebag fungerar dessutom alldeles utmärkt som en liten jul- eller sommargåva till de anställda på företaget.

Det är alltid uppskattat att få snygga och väldesignade profilkläder med god kvalite. Har man dessutom varit noggrann med innehållet i goodiebagen så finns det något för alla att uppskatta i gåvan.

Användbara profilkläder som är utvalda med omsorg blir med glädje använda regelbundet och bäraren av dina profilkläder gör dessutom samtidigt reklam för ert företag. För att få till en bra bredd på produkterna kan man ha i åtanke att kepsar, västar, mössor och liknande profilkläder är mindre känsliga för storleksvariationer och i övrigt kan det vara bra att beställa profilkläder till goodiebagen i minst två olika storlekar.

Det är alltid uppskattat av kunder och anställda att få gåvor som man använder regelbundet och dessutom används en del profilkläder av hela familjer och ert företags exponering når ännu längre.

Fördelen med profilkläder är kombinationen av att kunna ge en kund eller anställd en verkligt uppskattad gåva samtidigt som du når ut längre med dina reklamprodukter.

En bra blandning av produkter ger alla en möjlighet att hitta en favorit i sin goodiebag. Har man en stor variation av kunder kan det vara en rolig ide att anpassa ett par olika goodiebags efter kundgrupp eller ha olika goodiebags för män och kvinnor. Tanken med att ge bort profilkläder till anställda och kunder är att de ska användas.

Profilkläder till de anställda är ett bra sätt att visa att man är engagerad som arbetsgivare samtidigt som det ser proffesionellt ut när de anställda bär företagets logotyp och dessutom är det ett bra sätt att marknadsföra ert företag.

Vi hjälper er gärna med att anpassa era profilkläder för att passa bra i en goodiebag efter er kundgrupp och dessutom kan vi anpassa profilkläderna till de branscher ni verkar i. En goodiebag kan inte bli annat än en succé!