Tack vare modern teknologi kan man trycka bilder och logos på i princip alla material, vilket gör att man lätt och kostnadseffektivt kan sätta sin profil på olika typer av kläder. Det kan handla om arbetsoveraller, T-shirts, jackor eller kepsar, eller varför inte handskar, väskor och halsdukar? Beroende på vad för slags företag du har så finns det många olika alternativ.

Om man vill trycka upp profilkläder för sitt företag är det bra om man börjar med att ta sig en funderare på vem man vill skall bära dem. Vill man till exempel att serveringspersonalen i ens restaurang ska bära en skjorta eller slips med logon på eller har man en fabrik där man vill att alla arbetare skall ha bra overaller där företagets namn står klart?

Profilkläder är också ett fantastiskt sätt att göra reklam på genom att ge bort dem som presenter till sina kunder. Är det sommar kan man trycka upp kepsar som man delar ut till både existerande klienter och nya sådana. Till vintern kan man trycka tjockare mössor eller kanske till och med varma jackor till sina bästa kunder. Vill man uppmuntra kollegor och klienter att sporta mer – tryck upp T-shirts med loggan på ryggen eller en skön träningsoverall som man både kan träna i liksom mysa hemma med. Allt ger positiva associationer till ditt företag!

Det är viktigt att man väljer bra kvalitet och material på sina profilkläder då ett snyggt, hållbart resultat reflekterar väl över ens företag. Det signalerar att man är kvalitetsmedveten och generös, vilket alltid uppskattas av köpare och kunder.

Ett mycket uppskattat alternativ är att trycka upp ett helt allround set som kan användas vid många olika tillfällen året runt. Kanske det kan bli årets julklapp till din personal och mest uppskattade klienter. De kommer både att bli glada för den fina gåvan men också göra reklam för dig genom att använda den!