Det finns mängder av olika varianter av profilkläder och det kan vara svårt att veta vad man ska välja. Enkla t-shirts, kepsar, mössor eller varma sweatshirts – utbudet är stort. Till att börja med bör man fundera över vem eller vilka som ska använda produkterna och i vilken miljö profilkläderna ska användas. I vissa branscher finns det självklara val som arbetsbyxor för hantverkare med tillhörande tröja där tydliga företagslogotyper ska synas.

När man ska välja profilkläder för att ge bort som gåvor brukar kepsar och t-shirts vara populära val. En keps som används syns väl och ditt företags logotyp exponeras för många potentiella kunder. Men för många yrkesgrupper är kepsen inte ett användbart plagg och då kanske en snygg halsduk istället kan passa bättre. På många arbetsplatser sker kundmöten utomhus och då kan det vara klokt att välja en väderbeständig ytterjacka eller väst.

Ska man välja profilkläder till kontoret kan det istället vara trevligt med stilrena pikéer med en elegant brodyr. Det är alltid positivt för besökare att de tydligt kan se vilka som tillhör personalstyrkan och ibland kan det också vara en fördel med personlig namnbrodyr på era kläder.

Vid valet av profilkläder är det viktigt att tänka på att kläderna ska vara användbara och uppfylla de krav som ställs på bra kläder. Det ser aldrig bra ut med profilkläder med dålig kvalitet. Profilkläderna används ofta mycket och användaren som bär profilkläderna blir levande reklam för ditt företag.

Vårt utbud är stort och vi har bra profilkläder för alla typer av behov. Profilkläder är populära och tas tacksamt emot av personal och kunder. Ett annat tips vid val av profilkläder till kunder är att försöka anpassa klädesplagget till kundernas yrkesgrupp eller intresse. Tack vare vårt stora utbud så kan ni garanterat hitta många olika produkter som är lämpliga till er verksamhet. Vi hjälper er gärna om ni har funderingar om vilka profilkläder som kan passa er.